За Галена не е най-важното да лапа големи хонорари! (ВИДЕО)

За Галена не е най-важното да лапа големи хонорари! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Галена отново нажежи страстите с провокация. Чалга дивата реши да покаже щръкналите си зърна, за да измести темата за пандемията в света.

Пайнерката представи горещо видео в пика на кризата и отново доказа, че е най-иновативната и работлива певица, а външният й вид бе посрещнат с аплодисменти.

Галена

Сексапилната Галена показа зърната си и нажежи страстите у всички мъже

Зърната на Галена виждаме в последното й видео „100 живота“, където си партнира с актьора Иво Аръков. Звездата е единствената от колежките си, която си позволи лукса да представи чисто нов проект в тези тежки за бизнеса времена, където приходите са спрели отвсякъде.

Нейни колежи пасуват и не смеят да влагат в продукция, докато нещата не се стабилизират и не тръгнат отново по участия и да лапат големи хонорари. Галена обаче винаги се е различавала от масовката и доказа, че нейните фенове са важни и парите не са всичко на този свят.

Проектът бе оценен доста високо от нейните почитатели, а вече се говори, че и други нейни колежки са се впрегнали да правят клипове, за да не изостанат твърде много в класациите. Очаква се Емануела, Преслав и Галин да са следващите звезди, които ще пуснат песни напук на извънредното положение.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар