Бащата на детето на Елена Йончева бесен: Тя отвлече сина ми!

Бащата на детето на Елена Йончева бесен: Тя отвлече сина ми!
Гласувайте за статията

Елена Йончева и бившият й мъж Пламен Тодоров са в много лоши отношения и скоро ще влязат в съдебната зала, за да разрешават проблемите си, научи HotArena от достоверен източник.

Бившата журналистка и настояща евродепутатка замина със сина си Теодор за Брюксел и оттогава бащата на детето изобщо не го е виждал. Хора от обкръжението на архитекта споделят, че той бил много огорчен от този факт и възнамерявал да търси правата си по съдебен път. „Тя похити сина ни”, бесен е Пламен.

Елена Йончева и Пламен

Елена Йончева отмъкна сина си от баща му

Политическата кариера Йончева потръгна, но от една година личният й живот търпи сериозна криза. Тя официално се раздели с Тодоров заради изневяра от негова страна, за което „Уикенд” информира. С днешна дата прелюбодеецът живее с новата си фаворитка Виктория, която е едва на 28 години.

Свидетели твърдят, че в началото на миналото лято Елена изгонила Пламен с грандиозен скандал. Тогава доброжелатели я осведомили, че мъжът й има любовница и с това чашата на тъпението й преляла. Разгневената Йончева му събрала багажа в няколко сака и ги изхвърлила през терасата на дома им.

Елена отдавна подозирала, че бащата на сина й има друга жена, но предпочитала да си затваря очите и да се съсредоточни върху политическата си кариера. Скоро обаче положението излязло извън контрол и намесата й била наложителна. Архитектът хлътнал до уши по любовницата си и без никакъв свян я представял пред приятели и роднини. Двамата са колеги и ежедневната работа по различни проекти ги сближила, но отношенията им бързо преминали границата на строгото професионално общуване.

От няколко месеца архитектът живее с младата Виктория под един покрив. Това съвсем вбесило Йончева, която взела малкия Теодор със себе си в Брюксел и от яд напълно ограничила контактите с баща му. Пламен дал своето разрешение детето да напусне границите на България, но не подозирал, че няма да го види повече. Преди месец и половина хлапето навърши 4 години, но не успяло да отбележи празника заедно с татко си. Тодоров пък се заканил, че ще заведе дело срещу бившата си, след като не са могли да се разберат като разумни и големи хора.

Детето било записано в елитна детска градина в белгийската столица и по думите на Елена се чувствало отлично. В началото архитектът се опитвал да омилостиви Йончева и да организира по-чести срещи със сина си, ала тя била непреклонна и измисляла различни оправдания, за да ги отменя – ту момченцето било болно, ту не искало да пътува до България, ту нещо друго.

Близки до евродепутатката се надявали, че тя ще омекне и ще преглътне огорчението и разочарованието от изневярата, но уви – излъганата жена била непреклонна.

Връзката на Пламен Тодоров и Елена Йончева започна преди цели 10 години и премина през много изпитания. Журналистката забременя на пределната възраст от 52 г. след няколко опита инвитро в чужбина, но появата на бебето не успя да я превърне в кротка домакиня. Малко след раждането, бившата сърдечна другарка на Сергей Станишев реши, че ще гради политическа кариера и макар че постигна успехи в тази област, това се случи за сметка на личния й живот. Покрай работохолизма й пострадаха отношенията с Пламен, защото двамата почти не се засичали в общия им дом, а когато това се случвало, дори не разговаряли. Някога Йончева бе неразделна с бащата на сина си, но на връзката им вече е в историята, краят й настъпи с гръм и трясък, а отношенията им в момента са смразени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бащата на детето на Елена Йончева бесен: Тя отвлече сина ми!”

  1. Зг

    май 16. 2020

    Тоя пък какво очаква от майка, живееща в чужбина? Що не си гледа любовницата?!

Добавете коментар