Софи Маринова бясна заради карантината!

Софи Маринова бясна заради карантината!
Гласувайте за статията

Софи Маринова не е никак доволна, че не може да работи. Парите й почнаха да се изчерпват и това вбесява ромската перла на родната чалга!

Готова да излезе на сцената е любимката на народа Софи Маринова. Ромската перла сподели, че чака с нетърпение да отворят нощните заведения и изявите й да стартират.

Софи Маринова

Софи Маринова е бясна

„Вече се чух с шефовете на заведенията където пея, още никой нищо не знае, вече трябва да работя, всички чакаме решение”, разказа пред „България Днес” Маринова.

Тя разкрива, че страхът от вируса е преминал и вече е много по-спокойна. Дори се възползвала от отворените салони за красота.”Вече ходих на маникюр и педикюр. Това бяха нещата, които много ми липсваха във времето на изолация. Като всяка жена обичам да се глезя с подобни процедури”, разкри Софи Маринова, която е вече готова да излезе на сцената.

Певицата се чувства отпочинала и каза, че е заредена с нови сили за работа. 7 години след излизане на последния албум, Софка започнала работа по нов. „Записвам нов албум, намерих време мотивация. Мечтата ми е да е готов за рождения ми ден октомври месец”.

Софка никога не е била спестовна и затова, когато остане без работа, това й се отразява много зле.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар