100 000 лева струва зрението на Сашка Васева! Певицата обаче ги няма

100 000 лева струва зрението на Сашка Васева! Певицата обаче ги няма
Гласувайте за статията

Сашка Васева ще се подложа на лечение с електростимулация в клиника в германската столица Берлин!

„С мен се свърза майка на момче от Панагюрище, което има същата диагноза. Каза ми, че при него лечението дава добри резултати и видях лъч надежда отново да виждам. Този метод е известен и в България, но резултатите не са толкова добри. Затова се насочих към Германия, където здравна система е на много по-добро ниво“, разказва пред „България Днес” изпълнителката.

Сашка Васева

Сашка Васева се нуждае от 100 бона за зрението си

Култовата изпълнителка има атрофия на зрителния нерв, която е причината очертанията на местата и предметите да и се сливат. Трудно й е дори да слиза сама по стълбите. „Дъщеря ми ми помага да чета съобщенията си във Фейсбук, където почитателите ми пишат, за да ми окажат подкрепа. Виждането ми не е свързано с това да сложа очила и да се реши проблемът. Очите ми се замъгляват заради запушени кръвоносни съдове към тях“, казва певицата.

Големият проблем е сериозна сума, която Васева трябва да плати за лечението.

„Едноседмичен курс с електростимулация струва около 10000 лв., аз трябва да направя десет курса. Така че ми е необходимо сумата от 100000 лв. Нямам ги тези пари, но ще се опитам да ги събера. Представям личната си сметка (виж в галерията) и вярвам, че има добри хора, които ще ми помогнат финансово“,  споделя Васева.

Положението й допълнително се усложнява от липсата на участия заради коронавируса. Васева признава, че иска да продължава да пее и да забавлява хората. И ако си върне зрението това ще бъде много по-лесно отсега, когато й се налага да бъде със асистент, дори когато излиза на улицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар