Наталия Симеонова: Душите ни с Денис ще останат близки за цял живот!

Наталия Симеонова: Душите ни с Денис ще останат близки за цял живот!
Гласувайте за статията

„Сама съм, нямам мъж до мен“. Това разкри любимката на публиката от преди 10 години – Наталия Симеонова, която събра толкова двойките в ефир с предаването си“ Море от любов“, че със сигурност е оказала влияние върху положителния прираст на българското население.

За съжаление красавицата не успява и днешна дата да намери точния човек за себе си.

Наталия Симеонова и Денис Ризов

Наталия Симеонова винаги ще обича Денис Ризов

Имах връзки и след Денис Ризов, не е като да не е имало човек до мен. Но не обичам да говоря за личния си живот, нито за нещата които стават около мен“, твърди Наталия.

В момента тя се занимава с най-разнообразни неща, като до означава книги. В последния си проект дават глас за аудио варианта на новата книга на Николай Йорданов- „Не казвай на мама”.

Междувременно бившата водеща затопля отношенията си с друга стара любов – певеца Станислав Сланев – Стенли, за когото написа две песни в последните месеци. Двамата със Стенли имаха бурна връзка преди Денис Ризов, а днес Наталия записа името си в новия му албум -„Чужди тела“, който излезе в края на миналата година. Симеонова написа три текста за тавата. Със Стенли, освен гаджета бяха и творчески тандем в началото на 90-те. Симеонова бе автор на текстовете на всички хитове на певеца от албумите „Сълзите на скитника” и „Пътят към храма”.

„В момента се радвам най-вече на дъщеря си Виктория се и съм в прекрасни отношения с Денис Ризов, с когото сме разделени от много време, но душите ни ще си останат близки за цял живот“, сподели Наталия на рождения ден на рокаджията, който в момента живее в САЩ и не смята се прибира у нас, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар