Не е е за вярване: Ето го Миро като тийнейджър! (СНИМКА)

Не е е за вярване: Ето го Миро като тийнейджър! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Миро Каризмата е бил тотално различен в началните години на своята музикална кариера!

Неизвестни снимки на гласовитият певец Миро се появиха в социалните мрежи. Трудно бихме разпознали обичаният изпълнител на тази черно-бяла снимка от миналото, която се пръкна в мрежата.

Миро

Миро на 19 г.

На черно-белите фотографии той е на песенен конкурс „Откритие” във Варна през 1995 година, където печели първа награда на националния конкурс за вокалисти. Мирослав Костадинов, както е истинското име на певеца, е с две обици на дясно ухо, бяла риза и шарена вратовръзка, както изисква модата от онова време. Тогава той е едва на 19 г.

Снимките са на фотографа Антон Стоянов. На фестивала през 1995 година втора награда взима Петя Станчева, a трета – Силвия Горанова (днес Есил Дюран), пише „Хотнюз“.

Иначе 1995 година е много успешна за Миро.Той не само печели безапелационно фестивала „Откритие“. Годината му носи и влизане в топ 3 на „Златния Орфей“ и става представител на България на фестивала Памукале в Турция.

Гост е на The Voice of Asia заедно с Corona и Белинда Карлайл в Казахстан. През 1997 г. влиза в Българската армия, като по същото време печели „Дебют“ на Първите музикални награди на България. Излизайки от казармата, Миро се мести да живее в столицата София и пише музика за други изпълнители, а през 1999 г. заедно с Галина Курдова създават Каризма.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар