Анелия с невероятна изповед, истината за певицата лъсна!

Анелия с невероятна изповед, истината за певицата лъсна!
Гласувайте за статията

Сърдечни признания направи Анелия в интервю за предаването „Преди обед” по Би Ти Ви, макар че масово се коментира повече изказа й. Може би по-интересното е, че хитовата пайнерка се впусна в разсъждения и откровения за житейския си път и личен живот, въпреки че поводът бе участието й във втория концерт „Помогни от вкъщи”, с който бяха събрани дарения в подкрепа на БЧК срещу коронавируса.

Душата ми имаше нужда да остана сама със себе си. Това е самата истина”, призна Анелия как е прекарала карантината в луксозната си къщата в покрайнините на столицата. Певицата дори си припомнила как преди време имала периоди в кариерата, в който от преумора, си казвала: „Имам нужда да лежа и да спя 2-3 месеца. Ей така, нищо да не правя”. Това и направила в карантината. „В този период не е прочетох нито една книга”, споделя тя. Преди четяла в малките часове на нощта, след участия. „Сигурно хората си мислят: „Какво става с тази жена?”. Но сега имах нужда да лежа, да спя, да си почивам, но като че ли вече след два месеца е време да се събудя, защото на мен призванието ми е да пея. Това е истината”, откровена е Анелия.

Анелия

Анелия

Тя прекарала карантината с майка си и дъщеря си Ивон, която е от брака й с Коко Динев. Излизала само, за да пазарува. Чистела сама дома си, тъй като жената, която й помагала вкъщи, леля Ванче, не можела да идва. Анелия започнала да готви, което отдавна не е правила. Научила се и да прави хляб. „Това не може да продължи дълго. Каквото и да си говорим, не мога да стоя на едно място”, усмихва се Анелия. За този период фолкпевицата осъзнала, че материалните неща са хубави, но най-важно е да има с кого да споделиш живота си, хубавия дом, прекрасния басейн, разговорите на чаша чай. „Това е истината. В крайна сметка всичко друго, което го имаме, сега в момента не можем да го използваме. Не се правя на светица, че не харесвам лукса и това, което съм постигнала, и държа да подчертая: „Много е важно човек да успява, но е важно как успява”. Аз съм успяла с гласа си, с труда си, с честен труд. За това е хубаво да се радвам на всичкото това нещо, но не само материалните неща са важни”, разсъждава Анелия и допълва, че в карантината осъзнала колко важни са човешките отношения, да помагаш, да си сърдечен.

Певицата, която на 1 юли ще празнува 38 години, подчертава, че пробивът й в музикалния бранш се случил с лекота. Според нея човек трябва да прави това, което обича, за да сбъдне мечтите си. „Всеки си има призвание. Аз съм се родила с талант и смятам, че Господ, като ми е дал глас, той трябва да стига до хората”, казва изпълнителката.

Певицата, която е израснал в Стара Загора, стартира кариерата си в „Пайнер” преди 17 години. Всичко се променя с времето, но Анелия смята, че тези, които правят качествени проекти, ще се задържат. Самата тя никога не е „напъвала нещата в живота си”. Просто й се случвали, тъй като това е бил нейният път. Занимава се с музика от трети клас. Завършила е музикално училище, а в детството си по-често е ходела на уроци по пеене и свирене на гъдулка, отколкото е играела с връстниците си. „Правя това, което мога. Ако питате, в другите предмети преди 7 клас не бях отличничка. Категорично и не се срамувам да го кажа, защото това не беше моята сила. Това, което можех и го правех добре, успях естествено… Всичко е мозък. Аз си следвам мечтите и нещата са ми се случвали с лекота”, обяснява Анелия.

Пайнерката днес е на мнение, че трябва да си добър човек, да живееш достойно, за да се радваш на благоденствие. Имало природни, неписани закони, които следваш ли ги, нещата ти вървят в живота и „Господ ще ти даде”. „На мен ми се е случвало да излизам от правия път. И никога не съм видяла хубаво от това”, признава тя. Анелия не сподели подробности, тъй като това били лични неща, но подчерта, че „не са крайни излизания”. Просто в живота имало препятствия, а и никой не бил съвършен. „Никога не съм видяла хубаво от това”, казва Анелия за „излизането от правия път”. Певицата е щастлива и в личен план, стана ясно от свенливата усмивка и мълчанието, с които отвърна на въпроса дали е влюбена, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар