След като се провали в Брюксел, Мариана Векилска се натиска пак за телевизията!

След като се провали в Брюксел, Мариана Векилска се натиска пак за телевизията!
2 (40%) 1 vote

Мариана Векилска отново се натиска за тв водеща година и половина след като напусна Би Ти Ви, за да прави кариера в Еврокомисията в Брюксел. Опитът ѝ да работи зад граница е претърпял пълно фиаско и родната звезда се е върнала да блести в България.

Сигурен знак, че Векилска се готви за нов договор с Би Ти Ви, е присъствието ѝ на екран като седмичен коментатор в предаването „Преди обед”. Всяка сутрин тя коментира актуални теми в шоуто и според слуховете, това е репетиция за окончателното ѝ завръщане в телевизията. Не е случайно, че водещата Деси Стоянова представя бившата си колежка като „журналиста Мариана Векилска”, а не като служител в Еврокомисията, каквато версия за професията си тв звездата все още поддържа.

Мариана Векилска

Мариана Векилска иска пак в БТВ

Както „Уикенд” преди време писа, тя прекарва далеч повече време в България, както и по яхти в морето, отколкото в Белгия, където би трябвало да е актуалното ѝ местожителство, ако действително все още работеше в Еврокомисията. Мариана обаче прави всичко друго, но не и да се труди там. Благодарение на многото си свободно време, тя наскоро успя да изкара курс за капитан на малки плавателни съдове и дори показа в ефир своя документ, удостоверяващ нейната правоспособност за работа по вода. Хляба си изкарва като инфлуенсър, рекламирайки в социалните мрежи различни стоки на фирми, които ѝ плащат за всяка снимка с техни продукти. А през лятото смята да плава с яхта, което е новото ѝ любимо занимание.

Независимо, че не е останала без пари, бившата водеща на „Тази събота и неделя” изпитва огромна носталгия към телевизионните си изяви. Според слуховете, тя най-вероятно ще се върне официално на работа в Би Ти Ви, когато отмине кризата с Ковид-19. В момента служителите на телевизията са разделени на екипи, които са заети през седмица, за да се избегне струпването на много хора на едно място. Но веднага щом това приключи, Векилска очаква своя договор със стария си работодател. Тя подготвя завръщането си от месеци. Още миналата есен започна да се върти около бившите си колеги, ползвайки всеки удобен случай да се включи в техни кампании и по този начин да напомни за себе си.

По същия начин преди малко повече от два месеца работа в Би Ти Ви започна Лора Крумова. След като напусна Нова тв в началото на годината, тя бе поканена за седмичен коментатор в „Преди обед” и веднага след това подписа договор с „Шоуто на Николаос Цитиридис”. За момента Лора е заместник главен редактор там, но се очаква съвсем скоро да стане ко-водеща. Най-вероятно с Мариана ще се случи нещо подобно – отначало ще се труди зад кадър, а когато е възможно, ще я върнат и на екран.

Източник: Уикенд

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар