Щерката на Фатик се крие от коронавируса в слънчева Флорида!

Щерката на Фатик се крие от коронавируса в слънчева Флорида!
Гласувайте за статията

Щерката на Фатик е под карантина в слънчева Флорида!

В слънчевия Маями разпуска Александра Тюркмен – дъщеря на покойния подземен бос Филип Найденов – Фатик. По-голямата наследница на боса замина за слънчевите плажове на Флорида, за да се скрие от пандемията в Ню Йорк.

Фатик

Щерката на Фатик избяга от опасния в момента Ню Йорк

Александра заминала за Флорида още преди пандемията да се разгърне в чудовищен мащаб в Ню Йорк.

Въпреки че дъщерята на Фатик от години живее и учи в Голямата ябълка и дори се опитва да пробие като актриса там, красавицата побърза да се изнесе от щата, когато ситуацията започна да се влошава, пише вестник „България днес”.

И се премести в слънчевия щат. Въпреки че властите и във Флорида наложиха ограничения за ходене по плажовете и влизане в океана, имаше немалко готови да нарушат карантината.

С дълги дрехи и маска на лицето, Александра показваше как се справя с бедствието – сутрин на разходка за кратко, а вечер с чаша вино, загледана в брега на морето.

След разхлабване на мерките обаче, хубавицата се пусна с оскъден бански и показа колко добре изглежда. А плочките на корема й спечелиха одобрението, дори на професионалисти от силовите спортове.

И докато Александра избегна заразяването с коронавирус, то по-малката й сестра Адриана го хвана. Тя си направи тест във ВМА, който показа положителен резултат и се самоизолира доброволно.

Чаровницата сподели, че недоумява как й се е случило, след като скоро не е пътувала в чужбина. Тя предположи, че може да го е хванала от свой познат, но за щастие го прекара леко и без усложнения или влизане в болница.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар