Ти да видиш: Малката ще спасява „Левски“! (какво направи певицата)

Ти да видиш: Малката ще спасява „Левски“! (какво направи певицата)
Гласувайте за статията

Малката се зае да спасява футболния клуб „Левски“!

Фолк певица спасява сините по време на кризата в отбора. Изпълнителката с псевдоним Малката предлага потници с името на клуба в социалните мрежи, а приходите ще отидат директно в касите на тима.

Левски

Малката хукна да спасява „Левски“

Покрай неяснотите за собствеността на клуба, както и големите вноски към НАП, фенската маса на титулувания отбор се организира в различни кампании. Една от тях е „Левски София”–вяра, надежда и любов на „Синя Зона Б18”.

Малката облече тъмносин потник, който може да бъде закупен от феновете, а средствата отново са в помощ на „Левски”, пише вестник„България днес”.

„Отборът ще се спаси и ще продължава да го има. Искрено го вярвам, защото феновете сме толкова много, че няма да изчезне. И други кампании да има, пак ще участвам”, добавя певицата.

Малката споделя, че по-рано е била на всеки мач на любимия си клуб, но с времето се появява все по-рядко. За съжаление извънредното положение я лишило от възможност да подкрепя почитателите.

„Ако върнат публиката на мачовете от българското първенство, с удоволствие отново ще отида да гледам „Левски” на живо. Футболът ми липсва, но с нормализиране на положението, ще стане отново част от нашия живот”, добавя с усмивка Малката.

Тя е бивша състезателка по лека атлетика и обича спорта. От години е запалена по футбола, а когато е на стадиона, може да бъде забелязана с подходящи фенски артикули. И прави трибуните една идея по-усмихнати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар