Тези зодии са благословени: Тях ретроградни планети не ги ловят!

Тези зодии са благословени: Тях ретроградни планети не ги ловят!
Гласувайте за статията

Ретроградните планети не действат на тези три зодии

През май ретроградни планети са Венера, Юпитер, Сатурн и Плутон. Те забавят относителното си движение и небесната им енергия се засилва.По това време не е препоръчително да започвате нещо ново, а по-добре е да погледнете към себе си и да осмислите действията си.

Но те няма да повлияят на щастие на тези три зодии. Тези знаци са защитени от ретроградните ефекти и могат спокойно да си отдъхнат. Не само че няма да усетят негативни емоции, но представителите на три зодии ще имат огромен успех по време на четворния ретрограден период.

зодии

Тези ретроградни планети няма да влияят на тези три зодии, сн. Фейсбук

Лъвове, сега е времето да посегнете към мечтите си. Слънцето се е настанило във вашия 10-и дом, който отговаря за общественото ви положение. Четирите планети ще са ретроградни във ваша полза и ще имате възможност да постигнете всичко, към което се стремите.

Юпитер и Плутон ще внесат яснота в съзнанието ви и ще отворят очите ви за някои неща от ежедневието ви.Освен това тези две планети ще ви дадат възможност да се издигнете в кариерата си или да намерите нещо ново, което заслужава вашето внимание и енергия.

Венера ще се движи ретроградно през 11-ия дом – дома на приятелството и ще ви позволи да разширите социалните си контакти.

Везните ще трябва да се подготвят да посрещнат в своя четвърти дом ретроградните форми на Юпитер и Плутон. Тъй като това е домът на семейството и къщата, през този период ще се чувствате толкова добре в кожата си, че най-накрая ще намерите смелостта да продължите напред, за да изживеете най-добрите си моменти.

Ретроградната Венера ще ви предостави възможността за започване на нещо ново, с което да изкарвате прехраната си. Сега е моментът да се запишете на онзи курс, за който винаги сте си мислили или да кандидатствате за мечтаната работа. Картите са във вашите ръце и вие сте на ход.

Сатурн пък ще ви помогне в любовта и креативността. Той ще послужи като сила, която ви тласка напред както в романтиката, така и в осъществяването на всички проекти, които постоянно отлагате. Не се притеснявайте да рискувате, накрая всичко ще завърши във ваша полза.

За Водолеите е важно да си починат и заредят отново батериите. От известно време Юпитер и Плутон пътуват през 12-ия ви дом на кармата и мечтите. Когато планетите навлязат в своята ретроградна фаза, ще ви бъде предоставена съвсем нова гледна точка на текущите обстоятелства.

Независимо дали сте се чувствали продуктивни или не, връзката Юпитер-Плутон ще ви помогне да изградите връзка с вътрешното си Аз и да подредите приоритетите си.

Венера, от своя страна, ще ви напътства в любовта и ще ви даде сили да приключите връзка със стара любов. Затворете страницата на миналото и продължете живота си. Не знаете кога може да срещнете правилния човек, а ако се криете в спомените, никога няма и да го намерите, пише tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар