Наталия Гуркова втрещи: Децата ми вече работят! (още подробности)

Наталия Гуркова втрещи: Децата ми вече работят! (още подробности)
Гласувайте за статията

Децата на Наталия Гуркова вече започнали да работят!

Децата на Наталия Гуркова тръгнаха на работа. И 10-годишната Джорджия и малкият Кристиян помагат на Кристиян помагат на мама не само в домакинството, но и с попълване на семейния бюджет.

Наталия Гуркова

Децата на Наталия Гуркова започнали работа

И двамата вече работят в рекламния бизнес и дори заработили първите си хонорари там. „Така е. Много добри деца са. Аз не разполагам с милиони, но и не говоря за личния си живот с никого”, отсече миската.

Тя не коментира има ли финансови проблеми след смъртта на съпруга си, като се справя стоически със загубата, пише вестник „България днес”.

Михалевич почина преди 2 години в ЮАР и от тогава до днес майка му – Мира Михалевич, побърза да се отърве от всички имоти, които свързват фамилията с африканската държава.

„Има имоти, които не са ни нужни, след като вече нищо не ни задържа в ЮАР. Важното е да сме живи и здрави, пък пари все ще се намерят”, категорична е Наталия.

В същия момент тя живее от останалите авоари, които семейството притежава, но не може да вземе останалото от Джордже.

Застреляният бизнесмен оставил голямо състояние на семейството си, но не всичко е стигнало до наследниците му. Семейството му е с ограничени възможности, тъй като голяма част от средствата му са запорирани.

Мълвата твърди, че към днешна дата Наталия живее в дома на родителите си в столичния квартал „Младост”. Именно те й помагат в грижите за децата.

Липсата на пари я принудила и да се ангажира като водеща на онлайн предаването „Те са”. Освен че професионално се развива, Гуркова се радва и на успехите на дъщеря си, която успешно я замества на сцената.

Джорджия печели конкурси за красота, но не изоставя и училището. Говори три езика, пее в хор и мечтае за артистична кариера.

„Искам и двамата с Кристиян да станат на първо място добри хора. Другото е Божа работа”, споделя в интервю миската, която въпреки траура след загубата на мъжа си продължава да се усмихва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар