Наталия Симеонова все още сама, не може да си намери мъж! (виж тук)

Наталия Симеонова все още сама, не може да си намери мъж! (виж тук)
Гласувайте за статията

Наталия Симеонова не може да срещне любовта!

По ирония на съдбата Наталия Симеонова живее сама и без мъж до себе си. Водещата на „Море от любов“, която някога събра толкова много двойки в култовото си предаване, не може да се похвали с щастлива развръзка в личния си живот.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова още не може да си намери мъж

„Сама съм, нямам мъж до мен“, разкри в интервю блондинката, която на младини минаваше за един от секссимволите. За съжаление тъгата й още няма лек, тъй като тя не успява да намери точния човек за себе си и до днес.

„Имах връзки и след Денис Ризов, не е като да не е имало човек до мен. Но не обичам да говоря за личния си живот, нито за нещата които стават около мен“, обясни още сладкодумната Наталия.

В момента тя се занимава с най-разнообразни неща, като до озвучава книги. В последния си проект дават глас за аудио варианта на новата книга на Николай Йорданов – „Не казвай на мама”.

Наскоро тя написа и два текста за песни на бившата си изгора – рокаджията Станислав Сланев – Стенли. Двамата дълги години бяха сразени, но с днешна дата са затоплили отношения. Със Стенли, освен гаджета бяха и творчески тандем в началото на 90-те.

Симеонова бе автор на текстовете на всички хитове на певеца от албумите „Сълзите на скитника” и „Пътят към храма”.

„В момента се радвам най-вече на дъщеря си Виктория се и съм в прекрасни отношения с Денис Ризов, с когото сме разделени от много време, но душите ни ще си останат близки за цял живот“, сподели Наталия на рождения ден на рокаджията. Който в момента живее в САЩ и не смята се прибира у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Наталия Симеонова все още сама, не може да си намери мъж! (виж тук)”

  1. lorz

    май 18. 2020

    Една е да си „сразен“ и съвсем друго е да си „смразен“ с някого( което вероятно са имали пред вид авторите на статията).

Добавете коментар