Ирина Тенчева не може да седи мирна! (виж какви ги върши)

0

Жената на Иван Христов – Ирина Тенчева не може да седи мирна!

С мащабен ремонт се е заела бившата тв водеща Ирина Тенчева. В края на извънредното положение, съпругата на Иван Христов се зае да подобрява дома си.

Ирина Тенчева
Ирина Тенчева не може да стои и да не върши нищо, зае се с ремонт

Ирина прави подобрения в домашна обстановка и дори се е заела да боядисва, пише вестник „България днес”. Блондинката хвана баката с боя и се зае да подобрява дома си.

За момента Тенчева не може да отвори заведението, на което е собственик, тъй като няма градина. По време на двата месеца социална изолация, тя наблегна на готвенето в домашни условия, в което често се включваше и Иван.

Знаем, че Тенчева не може да стои на едно място и без работа. По време на извънредното положение, докато хората се объркаха за дните от седмицата и не знаеха вторник или петък е заради карантината, Ирина Тенчева направо смеси сезоните.

По Великден бившата тв водеща обърка пролет и есен, и започна да вари буркани със зимнина, писа тогава вестник „България днес”.

За чаровницата сезонът няма значение, още повече, когато става дума да приготви нещо сладко. „Днес сварих 5 бурканчета ягодов конфитюр”, хвалеше се чаровницата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.