Стоян Алексиев шокира: Потвърди, че обича две жени и те го знаят! (виж тук)

Стоян Алексиев шокира: Потвърди, че обича две жени и те го знаят! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Стоян Алексиев не криел от жена си, че обича Ивана Бобойчева!

Актьорът Стоян Алексиев потвърди, че обича и живее с две жени едновременно в интервю за вестник „Уикенд”. Проф. Иван Генадиев от „Откраднат живот” заявява, че с младата си колежка Ивана Бобойчева, с която бе заловен да интимничи на публично място, все още се обичат.

Стоян Алексиев

Стоян Алексиев признава, че обича и жена си, и Ивана

„Да обичаш един човек е хубаво и много човешко. С Ивана изпитваме взаимно уважение един към друг. Това нашето е среща, обич на двама колеги. Срещат се двама души и независимо от възрастта си и стават близки…”, обяснява актьорът. Който категорично отказва да разкрие дали е интимен с Ивана.

Той е категоричен, че съпругата му Надя не ревнува. „Говорили сме си и тя знае за моето отношение към Ивана – просто я обичам. Ние сме двама души, които независимо от разликата в годините, се срещнахме. Много смисъл има в това. Уважавам я и я обичам”, не крие чувства си проф. Генадиев.

Той определя съпругата си като „желязна. Да не забравяме, че е момиче, родено и израснало в СССР”, казва той.

Припомняме, че през 2017 година той бе уловен от папарак в доста похотлив момент c Ивана. Без да му пука от минувачите наоколо, 66-гoдишният тогава Cтoян Aлeĸcиeв награби в обятията си неприлично по-младата от него с цели 44 години любовница и… бръкна в гащите й.

Тогава тя е 22-гoдишнa cтyдeнтĸa oт HATФИЗ. Алексиев обясни, че става дума за фотопроби за нов проект, в който участвал заедно с нея и с днешна дата продължава да твърди същото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар