Николета Лозанова изненадващо: Не се гордея, че изневерих! (виж тук)

0

Николета Лозанова не се гордее с изневярата си!

Николета Лозанова за пореден път озадачи с откровенията си. Фен попита плеймейтката в Инстаграм защо е изневерявала и дали й е било гузно след забежката.

Николета Лозанова
Николета Лозанова призна за изневярата си

Пловдивчанката без свян откровено заяви, че е изменила на партньора си, но без да уточнява на кого. Така и не стана ясно дали визира Ники Михайлов, бившия си мъж Валери Божинов или някое друго гадже, пише вестник „Уикенд“.

„Ако трябва да бъда честна и аз не знам защо изневерих. Не е нещо, с което се гордея”, отвърна на поставения въпрос Николета.

Която наскоро шашна феновете си с нова прическа и доста къса коса. Направи впечатление, че Лозанова копира визията на бившата половинка на Кристиано Роналдо – Ирина Шейк.

Плеймейтката все повече заприличва на рускинята във фотосесиите си. В последната такава Николета комбинира две иконични визии на световноизвестната манекенка, правени за модната библия „Вокг”. Те са черно-бели. В едната Ирина е със скъсена коса, а в другата е щастливо засмяна, прикрила се с няколко кичура.

НиЛо реши да ги комбинира за рекламата на своя продукт. Тя направи черно-бяла фотосесия. Прави впечатление, че на тях Николета е с по къса прическа.

Освен това крие част от лицето си с няколко кичура и за капак е щастливо засмяна. Фенове в социалните мрежи веднага забелязаха приликата с Ирина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.