Бомба: Михаела Филева се пусна чисто гола за първи път! (виж тук)

Бомба: Михаела Филева се пусна чисто гола за първи път! (виж тук)
Гласувайте за статията

Михаела Филева се пусна чисто гола за първи път!

Михаела Филева се реши на революционна стъпка и се пусна за първи път гола в инстаграм. Снимката предизвика възторг в нейните фенове, които се надпреварваха да я хвалят за смелостта и красотата, която показва.

Михаела Филева

Михаела Филева се пусна гола в мрежата, взриви всички

Менторката в „Гласът на България” е много дискретна в личния си живот и рядко открехва вратата към него. Тя дълго кри гаджето си и не говори много за семейството си, затова решението й да се пусне гола предизвика лавина от коментари какво я е накарало да го направи.

Припомняме, че преди дни изпълнителката преди броени дни стана на 29 години и най-сетне напусна дома си в София, от който почти не бе излизала от 13 март. Дали свободата й е дала крила или Филева просто е решила да пофлиртува с феновете, остава загадка.

Преди дни тя започна ново предизвикателство в социалните мрежи – сплети се на плитка, разплети косата си и сподели снимка с #AfterBraidsHairChallenge. Самата тя показа как изглежда косата й, след като е била сплетена известно време.

Певицата има доста дълга коса, чийто обем след плитките укротяваше с черна лента. Михаела призова и свои фенове да се включат, като обеща, че ще сподели техните снимки в сторитата си.

А от своя страна, предизвика да споделят снимка как изглеждат, след като са били вързали косите си на плитка, Прея, Дивна и други свои приятели и колеги.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар