Изродът, който заплашваше Емануела, се изправя пред съда! (още разкрития)

Изродът, който заплашваше Емануела, се изправя пред съда! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Емануела се беше видяла в чудо от този побъркан по нея мъж!

Софиянец на 48 години ще бъде изправен пред Районния съд в Разлог заради системно следене на поп-фолк певицата Емануела.

Емануела

Емануела беше сериозно изплашена от ненормалника, който се изправя пред съда

Обвиняемият Алекс е задържан в Банско, след като си позволил да отправи към Емануела заплахи за живота й след няколкомесечно системно следене.

С действията си той е възбудил основателен страх у нея за живота и здравето й, установило разследването. Делото е насрочено за края на този месец.

До повдигане на обвинение срещу мъжа се стигнало, след като при участие на певицата в Банско през декември 2019 година той я причакал до колата й и я заплашил с убийство, ако не говори с него.

Личната охрана на певицата и тази в заведението успели да изведат на безопасно място певицата, като не позволили преследвачът й да й навреди.

Тормозът над Емануела започнал месец преди това. Алекс редовно ходил на местата, където тя имало участия. След това преследвачът правил опити за контакт с нея. Той е следял явно при пътуванията й.

Поведението му започнало да става заплашително. Това продължило в различни градове, включително и в чужбина, до задържането му през декември, пише вестник „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар