Херо Мустафа изрази оптимизъм за развитието на отношенията между България и САЩ!
„Гордея се с подкрепата, която членовете на Американската търговска камара показаха за България в тези предизвикателни времена и съм смаяна от щедростта на американските компании.”, заяви американският посланик у нас Н. Пр. Херо Мустафа. Американската търговска камара в България проведе уебинар с нейно участие.
[caption id="attachment_445051" align="alignleft" width="300"]Херо Мустафа Херо Мустафа със силни думи за България[/caption]
„Посолството на САЩ работи усилено за заздравяване на връзките между САЩ и България, и затова съм оптимист за бъдещето“, посочи още Мустафа.
“В сътрудничество с ръководството и членовете на АмЧам, Посолството на САЩ работи усилено за заздравяване на връзките между САЩ и България и затова съм оптимист за бъдещето”, заяви пред американската бизнес общност посланик Мустафа.
„Щастливи сме, че имаме още една възможност да обсъдим с посланик Мустафа широк кръг от теми, свързани с бизнес средата, инвестиционния климат и върховенството на закона. С подобен открит диалог и стабилен фокус върху общите приоритети сме убедени, че можем да постигнем успех в ключовите за нас области за подобрения в бизнес среда, законността и развитието на човешкия капитал в България“, посочи след събитието Оливие Маркет, президент на АмЧам България.
Източник: БЛИЦ