Алекс Сърчаджиева е безработна, но празнува рождения си ден на морето!

Алекс Сърчаджиева е безработна, но празнува рождения си ден на морето!
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева посреща рождения си ден далеч от София. Актрисата и тв водеща празнува тази година на морския бряг, в компанията на най-близките си приятели!

От началото на май месец Алекс е на родното Черноморие, където се забавлява заедно с най-добрите си приятелки, след като всички постановки у нас бяха отложени за неопределено време.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева отиде на морето за рождения си ден

В момента звездата на практика е безработна, но въпреки трудностите поддържа висок дух и пази усмивката си, пише „България днес”.

В полунощ на рождения си ден, Алекс бе изненадана от приятелите си с торта за празника си. Тя изобщо не очаквала този жест и останала напълно изумена, като дори се разплака.

Със сигурност партито ще донесе много прекрасни и скъпи спомени на Алекс. Пре миналата година тя преживя ужасно тежки изпитания–загуби съпруга си Иван Ласкин в началото на 2019, а след това трябваше да се справя с много трудни моменти.

Спасения за нея в тези моменти беше именно театърът, но сега и с него е разделена. Дори и на море обаче водещата обаче не губи форма и всеки ден тренира и тича по плажната ивица, а вечер се наслаждава на вкусна храна край морския бряг заедно с приятелки.

До месец се очаква Алекс да се върне на работа като водеща. Предстоят снимките на втория сезон „Игри на волята”, който отново ще бъде на морето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар