Голям удар за Мис България 2018: Завърши с пълно отличие, а вместо бал, получи… кафе!

Голям удар за Мис България 2018: Завърши с пълно отличие, а вместо бал, получи… кафе!
Гласувайте за статията

Най-красивата българка за 2018 година Теодора Мудева завърши с пълно отличие английската гимназия в Бургас, но вместо бал, със съучениците й ще пият по едно кафе!

Красавицата и целият й випуск няма да могат да отпразнуват подобаващо дипломирането си, защото, макар и разхлабени, ограничителните мерки у нас все още са на лице и абитуриентските балове няма да се състоят.

Теодора Мудева

Теодора Мудева няма да бъде абитуриентка

Последната ни уговорка е да изпием прощално кафе с класа и да заснемем фотосесия в Морската градина в Бургас край морето. Надявам се да успеем да организираме изпращане, дори и да е с маска и ръкавици“, каза тя.

За съжаление отпадна и дълго готвеният спектакъл в Летния театър на Бургас, който Теди и съучениците й подготвяха. Заради усложнената обстановка обаче той няма да бъде осъществен, пише Телеграф.

В момента красавицата се вълнува за приема си в Софийския университет. Тя чака с нетърпение матурите и се надява всичко да мине успешно. „Моето първо желание е да изучавам международни отношения, а второто е право. Бях затворена вкъщи два месеца, а цялата неяснота около баловете, кандидат-студентските изпити и оформянето в края на 12-и клас ме преведоха през много емоционални моменти”, разказва още абитуриентката.

Балът на Теодора Мудева трябваше да бъде в Слънчев бряг, но на всички ученици парите са върнати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар