Кризата не хваща Рачков! Актьорът прави къща за 100 бона

Кризата не хваща Рачков! Актьорът прави къща за 100 бона
Гласувайте за статията

Инвестиция за над 100 хиляди лева е направил комикът Димитър Рачков, който съвсем скоро ще бъде новодомец!

Преди няколко месеца стана ясно, че той се е сдобил с имот в китния Еленски Балкан, а на парцела смятал да построи вила за чудо и приказ. Местните издават, че строителните дейности вече са започнали, а Митко се надявал още това лято да посреща гости на чист въздух и барбекю. Водещият на Капките щял да вложи целия си хонорар от осмия сезон на шоуто за имитатори в строежа и въпреки грандиозната си слава предпочитал да контролира обекта лично, вместо да си наеме човек за това.

Рачков

Димитър Рачков строи просторна къща

Хората в известната в района махала Козлевци, където всъщност Рачков е на път да вдигне вила, свикнали с присъствието му и се радвали, че ще си имат ВИП комшия. „Дано му хареса тук и да доведе още софиянци, че нашият край гине, не останаха хора да живеят, всичко побягна към големите градове“, коментират бъдещите съседи на комика.

Те издават, че актьорът вече е пуснал и връзки в общината. След като преди година отиде на заседание на общинския съвет, се запознал с ръководството и успял да издейства да бъде направен асфалтиран път и до неговия парцел. Допреди това там имало само кал и шубраци. Новата планинска вила на Рачков ще бъде четвърти апетитен имот за него.

От години той притежава просторна къща на брега на Панчаревското езеро край София, където е съсед на шефа си Маги Халваджиян. Отделно от това има и къща в Твърдица, която е отстъпил за ползване на родителите му Станка и Минко. Говори се, че комикът разполага още с апартамент в Бургас, а доскоро имаше и мезонет в София, но го продаде след раздялата с Мария Игнатова, тъй като жилището му навявало лоши спомени, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар