Ретрограден Плутон подлага зодиите на изпитания!( Част 2)

Ретрограден Плутон подлага зодиите на изпитания!( Част 2)
Гласувайте за статията

На 25 април Плутон влезе в ретроградна фаза и ще остане в нея до 4 октомври

Този сравнително дълъг период ще донесе известни промени за голяма част от представителите на зодиака.

Плутон

Как ще се отрази ретроградния Плутон на зодиите?, сн. Фейсбук

При някои зодии се очакват промени, но те ще настъпят плавно и няма да донесат кой знае какви сътресения в живота им.

Девите ще се опитат да открият истинското щастие, което поради една или друга причина ги е подминавало до момента.

Плутон ще отключи страстта в хората от тази зодия и те ще се освободят от оковите. Ще им дадат и вдъхновение за нови изживявания, от които имат нужда.

Неслучайно девизът на Везните е „Аз уравновесявам“. Сега те трябва да оставят работата настрани и да обърнат внимание на своето семейство. С тяхна помощ ще бъдат потушени конфликтите.

Заради ретроградния Плутон, нерешителните Везни ще добият повече смелост и ще признаят чувствата си към любимия човек и близките.

Стилът на мислене на Скорпионите и начинът, по който общуват с хората, ще се промени коренно до началото на октомври.

Ако до момента те не са откривали правилните думи, сега планетата ще ги накара да говорят и да изнесат на показ онова, което са премълчавали по една или друга причина.

Голяма метаморфоза ще претърпи ценностната система на родените под знака на Стрелеца. Те се интересуват най-вече от духовното, като материалното никога не ги е вълнувало.

Сега това ще се промени, защото ще се нуждаят от средства, за да осъществят плановете си.

Ретроградният период на Плутон ще накара Козирозите да се преродят за нов живот. До момента те са действали по конец и са пренебрегвали личния си живот заради работата. Сега е време да променят това.

Хората от този знак ще се отърват от токсичните личности, които им пречат да се развиват.

Ретроградната планета ще постави на изпитание онова, в което вярват Водолеите. Ако до момента не са се обръщали към духовното, Плутон ще им покаже, че молитвите невинаги са напразни.

Ако се отърват от своите вредни навици, Водолеите ще бъдат по-осъзнати в действията си и ще започнат своето ново начало.

Емоционалните Риби често се оплакват на своето обкръжение и търсят подкрепа. Но дали имат истински съмишленици, на които могат да разчитат?

До началото на октомври, под влиянието на Плутон, маските на много от приятелите им ще паднат сами и ще им спестят куп проблеми, пише Тялото.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар