Вижте как Меган Маркъл поддържа огъня на любовта си

Вижте как Меган Маркъл поддържа огъня на любовта си
Гласувайте за статията

Меган Маркъл показа на света, че прави всичко по свой собствен начин, а наскоро стана ясно, че същото важи и за подаръците, които избира за съпруга си. Тя определено не му подарява прозаични и практични неща.

Така например за първата им годишнина от сватбата – хартиената – Меган подарява на Хари своята брачна клетва, написана на ръка лично от нея и поставена в красива рамка. На 19 май т.г. двамата празнуваха втората годишнина от бракосъчетанието си, но тъй като в момента нямат активен профил в социалните мрежи, те самите така и не направиха официално изявление по повод празника. От близки до тях източници стана ясно, че са празнували тихо и спокойно у дома си в Ел Ей, където се установиха преди известно време, сами с едногодишния си син Арчи.

Най-оригиналният си подарък обаче 38-годишната Меган „поднася“ на Хари на миналогодишния му рожден ден. Тогава тя възстановява в задния им двор палатковия лагер в Ботсвана, където се влюбват един в друг в самото начало на връзката им. Хари вече разказа, че тогава той я кани да се присъедини към него по време на африканското му пътешествие след само две срещи в Ню Йорк през 2017 г. и тя се е съгласява. Прекарват пет дни в палатков лагер под звездите и тези пет дни предрешават всичко.

На 35-ия рожден ден на Хари Меган решава да му припомни мястото, което и за двамата е символ на щастие и любов.

Източник Сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар