Папи Ханс втрещи с ежедневния си стайлинг! (виж тук)

Папи Ханс втрещи с ежедневния си стайлинг! (виж тук)
Гласувайте за статията

Вижте как се е барнал Папи Ханс!

По бели чорапи до прасеца и бял потник, изпълнителят Папи Ханс е на среща със своя приятелка.  Певецът и неизвестната девойка са се настанили на маса в близост до био хранителен магазин и не спират да се смеят и разговарят.

Папи Ханс

Папи Ханс втрещи със стайлинга си

Те залагат на здравословен начин на живот и пред тях има само минерална вода, банан, а Папи отпива жадно бутилка с неясно съдържание.

Около тях постоянно има хора, а едно момиче успява да разпознае хитовия певец и се спира да поговори с него, пише вестник България днес.

Припомняме, че Папи Ханс си има ново гадже. Певецът и писател излиза с чаровна блондинка на име Сара. Наскоро той публикува няколко видеоклипа с хубавицата в социалната мрежа и с това намекна, че вече не е свободен.

Феновете му обаче са озадачени от избора му и не престават да го питат за бившата му – певицата Дара.

„Ама къде е Дара?!”, „Защо изневеряваш на Дара?”, „Дара е по-хубава!”, коментират почитатели на Папи. Въпреки че е разделен с изпълнителката от две години, все още го свързват с нея заради крепката им дружба.

Младата звезда от шоуто „Като две капки вода” дори взе участие в клипа към последната песен на Константин – „Стой си вкъщи”. С това двамата провокираха още слухове, че са подновили интимните си отношения.

Истината обаче се оказва друга. Папи Ханс и Дара продължава да са много добри приятели, но романтичната им връзка отдавна е приключила. Изпълнителят на „Кекс” има нова жена в живота си на име Сара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар