Извънредно: Андреа е подала жалба в полицията срещу Кобрата! (рано тази сутрин)

Извънредно: Андреа е подала жалба в полицията срещу Кобрата! (рано тази сутрин)
Гласувайте за статията

Андреа е подала жалба в полицията срещу Кубрат Пулев!

Страхотен скандал! Фолк певицата Андреа е подала жалба за побой срещу бившия си – шампионът ни по бокс Кубрат Пулев, научи сайтът Show.bg.

Андреа

Андреа подаде жалба в полицията срещу Кубрат Пулев

Наши доверени източници ни разкриха, че рано тази сутрин Теодора Андреева, както е истинското й име, е подала жалба в Районното заради физически и психически тормоз от страна на боксьора.

Певицата си е извадила медицинско заради нараняванията в областта на устните, които сама показа в личния си профил в Instagram преди два дни. „Извинявай, че изкарах истината“, написа Андреа и минути по-късно изтри тревожната снимка.

Към момента Кобрата не е коментирал по никакъв начин раздялата си с Андреа, нито разкрития, свързани с любовницата му.

Ден преди да покаже следите от побой, певицата се оплака, че е заплашвана от любовницата на боксьора Розали Петрова. Изпълнителката е била предупреждавана да си мълчи относно закупения имот от Розали и Кобрата в столицата.

Етажът от къща е на стойност 82 000 лева и няколко месеца след като е закупен, пишман брокерката се опитвала да го продаде или замени.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Извънредно: Андреа е подала жалба в полицията срещу Кобрата! (рано тази сутрин)”

  1. Ужас

    май 25. 2020

    Тази половин година ни занимава с дразгите си с Пайнера, половин година с раздели и събирания с Кобрата и целогодишно ни натрапва голия си задник и увисналото си виме…Няма ли родители, или приятели да и кажат, че трябва да се лекува. Никой не се интересува от нея. Не може да пее, просто .мечи. Не е хубава, наплескана с грим муцуна. Явно е и тъпа щом се е хванала с примат, който я мами, който е по грозен и по тъп от нея! Баста!

Добавете коментар