Бивша на Слави Трифонов предлага дрехи в мрежата!(Виж още)

Бивша на Слави Трифонов предлага дрехи в мрежата!(Виж още)
Гласувайте за статията

Бивша на Слави Трифонов предлага дрехи онлайн!

Бившата на Слави Трифонов – Галя от Сатен вече е със своя модна линия!

Слави Трифонов

Бивша на Слави Трифонов върти моден бизнес

Голямо завръщане под прожекторите подготвя бившата шефка на балет „Сатен” Галя Христова. Синеоката изкусителка реши да създаде своя модна линия и вече е в текстилния бизнес.

На Галя й трябваха години, за да открие себе си, но явно е намерила призванието си. Бившата танцьорка на Слави Трифонов реши да направи остър завой в развитието си и започна да продава дрехи.

Кръшната Галя сама промотира модната си линия и както самата тя казва „Първо работиш за името си, а после то започва да работи за теб”. Новата й компания няма нито складове, нито магазини, пише вестник „България днес”.

Всичко се предлага онлайн. Моделката решила, че заради извънредното положение няма смисъл да инвестира време и средства в подобни неща и затова се фокусирала върху бизнеса си в мрежата.

Тя предлага основно тениски и топове, като освен за жени, решава да започне да произвежда и мода за тийнейджърки. Днес Галя е на 43 години, а от 14 е омъжена за бизнесмена Смилен Манов.

Двамата имат дъщеря на 12 години–Карина, която дори е вдъхновител за новата колекция на майка си и дори е дала част от името си за нея.

Малкото момиченце прилича изключително много на майка си и е наследила от нея сините й очи. Освен това се занимава с модерен балет и както изглежда, някой ден може също да стане балерина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар