Да, това момче с кичето е водещият Николаос Цитиридис! (виж тук)

Да, това момче с кичето е водещият Николаос Цитиридис! (виж тук)
Гласувайте за статията

Цитиридис се е развявал с дълга коса като русалка!

Николаос Цитиридис показа на феновете си как е изглеждал преди 10 години. Водещият на шоуто по бТВ е бил с дълга коса като фен на „Металика“ и е имал доста тийнейджърска визия.

Цитиридис

Цитиридис се е развявал с дълги коси

За разлика от днес, когато Николаос се стриже до дъно, преди години гъркът е обичал да ходи с дълга коса.

Той не се срамува от този си период и помолен от свой последовател в Инстаграм, заместникът на Слави публикува свое фото от тогава, пише вестник „България Днес“. „Брутално“, коментира сам визията си тв водещият.

Припомняме, че 26-годишният грък е бил на крачка от брака с бившата си приятелка, но в последния момент бил отбой, буквално пред олтара.

Покрай сполетялата го слава, пред вратата му се е извила опашка от дами. Още повече, че и той не крие семейното си положение на необвързан мъж. В момента единствената дама, която владее сърцето му, е котката му Карма.

А бившата му половинка Моника е била част от живота му в продължение на около 2 години, а социалните мрежи пазят доказателства за голямата им любов – снимки, на които влюбените се целуват страстно.

Само на 20 години Цитиридис предложил брак на приятелката си. Влюбеният журналист подарил годежен пръстен на изгората си.

Но когато нещата станали твърде сериозни и годеницата му започнала да организира най-важния ден в живота си, Нико подвил опашка и офейкал на косъм от сватбата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар