Страшен скандал с номинациите на БГ радио! (още разкрития)

0

Скандалът с номинациите на БГ радио е чутовен!

Невероятен скандал разтърси феновете на родната поп музика заради номинациите на БГ радио. По традиция българските музикални „Грами”-та бяха обявени на 24 май, а присъствието на някои номинирани и липсата на други сериозно разбуни духовете.

БГ радио
Наградите на БГ радио будят скандали не за първи път

Вой до небесата нададоха феновете на родната музика, след като стана ясно, че почти едни и същи лица са в повечето категории. Това не е против правилата и е нещо обичайно.

Ицо Хазарта например е номиниран за песен, албум, изпълнител, видеоклип и дори присъства в категорията за текст с две парчета. Но рапа настрана.

Нито една номинация не получи дъщерята на Дими от „Сленг” — Дара Екимова, която направи доста силен дебют миналата година и излезе с няколко нови песни, пише вестник „България днес”.

„Поне в една категория да я бяха включили, ей така, просто да я отбележат. И номинация щеше да е достатъчно признание, но не би!”, ядосват се почитатели на младата звезда.

С негодувание пък се посреща номинацията на друга млада звезда — Тита. Едрогърдата изпълнителка предизвика бунт заради новата си песен „Вивалди”. Тийн дивата ще се състезава с Алма на Саня Армутлиева, Дара и двете Михаели — Филева и Маринова.

Но феновете са на мнение, че новата й песен „Вивалди”, няма място на наградите, тъй като е със звучене на кючек на „Кристали” и е по-скоро за наградите на „Пайнер”, според критиците.

Друг трън в очите на масата е т.нар. „вечно присъствие” като Графа, Любо Киров, Миро, Криско. Талантливите изпълнители постоянно вадят нови неща, за радост на феновете, но също така публиката има нужда и от разнообразие.

Затова и се ядосва, че сред номинираните отсъстват, освен Дара Екимова, още и младата Виктория Георгиева, която почти спечели „Евровизия” тази година, а и Стефан Илчев, който победи в „Като две капки вода”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.