Жана Бергендорф дари 1000 лева за децата на убития Милен Цветков! (виж тук)

Жана Бергендорф дари 1000 лева за децата на убития Милен Цветков! (виж тук)
Гласувайте за статията

Жана Бергендорф дари 1000 лева за децата на Милен Цветков!

Освен скандален нрав, певицата Жана Брегендорф показа, че има и добро сърце. Тя е дарила 1000 лв. за благотворителната кампания за децата на Милен Цветков, който загина в тежка катастрофа, научи вестник „Уикенд”.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф дари пари за децата на Милен Цветков

Както вече писахме, негови колеги журналисти и приятели стартираха дарителска кампания в подкрепа на 8-годишния му син Боян и 24-годишната му дъщеря Калина.

Средствата се събират и ще се разпределят от Фондация „Работилница за граждански инициативи”. А събраните до момента пари надхвърлят почти двойно първоначално обявените 100 000 лв.

До обявената крайна дата 19 юни се очаква сумата да нарастне до 300 000 лв. Около 3000 души, повечето от които са предпочели да останат анонимни, са дарили суми от 1 до 1000 лв. Жана е сред най-щедрите дарители.

Пандемията от коронавирус замрази кариерата на Бергендорф и през последните 3 месеца нямала никакви доходи. Миналата есен обаче тя спечели 250 000 лв.от Националната лотария с билета „Златните пирамиди”.

Част от парите Жана Бергендорф отдели за образованиено на своя приятелка в Кралската академия по изкуствата „Роял академи” в Обединеното кралство, тъй като тя не можела да си го позволи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар