Потрес: Денди се вмирисва с дебел кожух посред лято! (виж тук)

Потрес: Денди се вмирисва с дебел кожух посред лято! (виж тук)
Гласувайте за статията

Денди се вмирисва с дебело палто посред лято!

Лятото подрани тази година, а за Любомир Милчев – Денди зимата сякаш продължава. Ексцентричният писател носи дрехи като за голям студ дори и през май, когато температурите са около и над 30 градуса.

Денди

Денди ще се удуши с дебело палто посред лято

Преди няколко дни, в най-голямата жега, той се бе издокарал с дебел вълчи кожух и буквално се опече в собствения си сос, видяха папараците ни.

Роденият в Дупница пишман аристократ се беше настанил на пейка в градинката пред „Кристал” и надигаше бутилка с бира под парещите лъчи на софийското слънце.

За да предпази очите си от силната светлина, той носеше летни тъмни цайси, които на фона на зимното му палто изглеждаха нелепо.

Панталонът на светското парвеню също не съответстваше никак на шубата му заради белия си цвят, подходящ за топло време. Както впрочем не подхождаха на кожуха и мокасините му – кадифени, шарени, кичозни.

Компания на нагиздения с всякакви сребърни дрънкулки Дендю правеше млад мъж, непознат на широката общественост.

Премененият в анцуг и кожено яке господин също се наливаше с алкохол, но доста по-концентриран. Брюнетът се опияняваше с „патронче” водка, а за разредител използваше натурален сок от морков и ябълка.

В парка беше и кучето на Милчев – Хининус. Малкият пес се беше кротнал до краката на стопанина си и вдишваше от алкохолните му пари.

Денди и приятелят му не носеха маски за предпазване от коронавируса, но спазваха дистанция помежду си.

Чешитът със силно побелели коси беше седнал в единия край на скамейката, а компаньонът му – в другия, пише вестник  Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар