Важна новина за сметките в „Топлофикация“ (Вижте какво съобщиха от там)

Важна новина за сметките в „Топлофикация“ (Вижте какво съобщиха от там)
Гласувайте за статията

„Топлофикация“ направи важно съобщение за сметките на абонатите си

Важна новина за сметките в "Топлофикация"

Важна новина за сметките в „Топлофикация“

Важна новина за предстоящите изравнителни сметки съобщиха от „Топлофикация“. Инкасатори на дружеството вече са започнали отчетите на  уредите за дялово разпределение. На база на отчетените показания ще бъдат изготвени изравнителните сметки за топлинна енергия, които ще бъдат за периода от месец май 2019 до април 2020 година, съобщиха от дружеството.

Съобщенията за престоящите изравнителни отчети ще бъдат поставяни на видно място във всяка жилищна сграда. На бележката ще са посочени две дати за посещение от инкасатор на „Топлофикация“.

Във връзка с епидемичната обстановка в страната и предприетите мерки с цел ограничаване разпространението на коронавирус, инкасаторите ще носят маски, ръкавици и калцуни.

Всеки служител на дружеството ще се легитимира със служебна карта.

От „Топлофикация“ припомнят, че при неосигурен или отказан достъп до топломерите, на съответните клиенти ще бъдат начислени сметки при пълна мощност на радиаторите според разхода на сградата.

Крайният срок за допълнителни отчети, възражения и рекламации е до 31 август.

На абонатите с ежемесечен отчет на топломерите, още в сметките през месец май ще започне приспадането на надвнесените суми за периода август 2019 – март 2020 г. От компанията допълват, че след 15 юни клиентите ще имат възможност да си получат надвнесените пари, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар