Меган Маркъл и принц Хари изнагляха до краен предел

Меган Маркъл и принц Хари изнагляха до краен предел
Гласувайте за статията

И този път успяха да постигнат целта си

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл изнагляха до краен предел.

Двойката притиснаха здраво в ъгъла наследника на престола на Великобритания – принц Чарлз.

Те са започнали да изплащат ремонта на резиденцията си в Уиндзор, който струва два милиона и четиристотин хиляди британски лири. Това обаче се случило едва след като престолонаследникът принц Чарлз се съгласил да покрива астрономическите разходи по охраната им в САЩ.

Меган Маркъл

И този път успяха да постигнат целта си

Новината бе съобщена от „Дейли мейл“.
Принц Хари и Меган Маркъл обещаха да върнат средствата, които дойдоха от британските данъкоплатци, за реновирането на Фрогмор Хаус. Те се преместиха в резиденцията в Уиндзор малко преди раждането на сина си Арчи. Семейството живя там, докато не решиха да се преместят в Северна Америка.

След като обявиха намерението си да се оттеглят като високопоставени членове на британското кралско семейство и да заживеят независимо, те получиха разрешение да запазят имението Фрогмор като свой дом във Великобритания.
Но се налага да върнат парите за ремонта и поддръжката му.

Още преди да се установят в Лос Анджелис, докато бяха в Канада, стана ясно, че охраната, осигурявана им от британската полиция, отпада. Това изправи семейството пред тежка финансова криза. Според източници на изданието принц Хари до последния момент се е надявал, че ще може да запази охраната от британската полиция заради мястото си в линията за наследяване на британския престол и факта, че е бивш действащ офицер от армията.

Принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в Лос Анджелис, където разходите за охраната им се изчисляват на около четири милиона лири годишно. Тази сума е непосилна за отскоро независимите финансово съпрузи. Затова се наложило Хари да помоли баща си, престолонаследникът принц Чарлз да им помогне със сметката за охраната.

Само така те ще могат да изпълнят ангажимента си да върнат парите за ремонта на британския си дом. Двойката вече бе получила сериозна финансова подкрепа от принц Чарлз за първата година от своята финансова независимост, отбелязва изданието. След като той ги подкрепил и за разходите за охрана, Хари и Меган превели първата вноска за възстановяване на разходите по ремонта на Фрогмор хаус през април, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Меган Маркъл и принц Хари изнагляха до краен предел”

  1. Пипи

    май 27. 2020

    Нагла и грозна е Меган!!! Какво си въобразява? И Принца – глупак, че се хвана с нея!

Добавете коментар