Гери-Никол с разкрития за гаджето си: Болезнено ревнив е! (виж тук)

Гери-Никол с разкрития за гаджето си: Болезнено ревнив е! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гери-Никол разкри как се е срещнала с Дани Илиев и колко ревнив е той!

Яростен ревнивец се оказа гаджето на Гери- Никол – Дани Илиев. Боецът постоянно се възмущава от провокациите на Яката дупара.

Гери-Никол

Гери-Никол с разкрития за връзката си

Половинката на певицата не разбира защо тя се спуска секси по бански или бельо в социалната мрежа. Илиев ревнува Гери дори от най-близките й приятели мъже.

Той не позволява друг да я пипне и с пръст. Дани ревнува Гери когато тя излиза по заведения или е по участия. Постоянно й пише, тревожи се за нея. Не ляга преди да се прибере от бара, в който има изяви.

„Не искам да крия, но господинът е болезнено ревнив“, разкрива Гери-Никол. Двамата оповестяват, че са двойка, преди няколко месеца. Дълго време те крият връзката си. Оказва се, че Гери и Илиев се залюбват преди повече от година. Първата стъпка прави Дани.

„Явно така е било писано. Имаше някакво внезапно привличане с погледите ни. След това той реши да ме потърси. Видяхме се, излизахме и тази искра припламна в огромен пожар. Ние двамата сме толкова откачени“, спомня си Яката дупара.

Тя успява да впечатли MMA боеца със своята страст на бойните спортове. Когато изпълнителката признава на гаджето, че е запалена по кибокс той не вярва. Затова веднага се запътват към залата, където Гери демонстрира всичко, което може на ринга, пише вестник „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар