Венци Венц отново се върна при майката на детето си!Рапърът Венци Венц

се върна при майката на детето си, след като изкара любовна авантюра покрай Свети Валентин. Музикантът, който отдавна заяви, че не е моногамен, заживя с танцьоркара Деа Ангелова в началото на година. [caption id="attachment_445373" align="alignright" width="223"]Венци Венц Венци Венц обърна плочата, върна се при жена си[/caption] Въпреки новата си любов с майката на дъщеря си Агуая – Мелани, рапърът остана в добри отношения, дори призна, че двамата са приятели. "Не вярвам, че стереотипът "мъж и жена" трябва да съществува в моята реалност", обясни преди време дуетната половинка на Павел и допълни, че предпочита в отношенията с половинката да няма лъжи.

"Предпочитам да не съм от тези мъже, които казват: "Ти си всичко за мен, ти си жената на живота ми" и след 2 години примерно да изчезнат, както е направил моят баща", обяснява житейската си философия водещият на „Гласът на България”.

С днешна дата обаче той отново е плътно в компанията на Мелани и детето им, а семейството използва по-слабите мерки след дългата карантина и предприе разходки из планините на България. Докато Павел и неговата половинка Кристина Нгуен се наслаждават на морето на юг. „Има моменти в живота, в които дори и небето иска да падне на главата ти, за да те откаже да продължаваш да дерзаеш. Тогава фокуса върху най-важните неща ти дава сили, за да се опънеш дори на вселенските закони! Трябва само да се съсредоточиш върху яркия лъч светлина пробиващ облаците”, сподели Венц Венц в социалните мрежи. Той публикува и снимка на Мелани и Агуая с многозначителното заглавие „моите цветя”. Източник: hotnews.bg