Муки реши: Ето в какво ще вложи наследството си от Стоянка Мутафова!

Муки реши: Ето в какво ще вложи наследството си от Стоянка Мутафова!
Гласувайте за статията

Дъщерята на Стоянка Мутафова е решила да вложи завещаните от майка й пари в нова къща!

В момента Муки била в търсене на архитект и проектант, който да създаде проекта на мечтания от нея дом. Откакто Мутафова ни напусна, единствената й дъщеря продължава да обитава техния общ апартамент в столичния квартал Лозенец. Малко преди комедийната легенда да се разболее и да почине, двете дами с известна мъка се разделиха с вилата на актрисата в Драгалевци, където обичаха да си почиват на въздух в полите на Витоша през топлите сезони на годината.

Муки

Муки на Стоянка Мутафова реши какво да направи с парите на майка си

Сега обаче Грубешлиева отново мечтаела да има просторна къща, затова щяла да използва спестяванията на майка си за строежа й. От няколко месеца Муки отново е на гребена на любовта, благодарение на връстника си Георги Петров. Той бил съсед на Стоянка и дъщеря й, а двамата с Мария се познавали от деца. Едва сега обаче Муки го погледнала с други очи и разбрала, че той е човекът за нея, пише Ретро.

Георги й помагал с всичко, пазарувал вместо нея и най-вече – правел й компания. Очевидно появата му в живота й я е накарала да построи ново билище, където двамата да се нанесат, да живеят и остаряват спокойно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар