100 Кила с нестандартен абитуриентски бал!

100 Кила с нестандартен абитуриентски бал!
Гласувайте за статията

100 Кила най-после завърши средното си образование, но за зла участ не успя да има истински абитуриентски бал заради коронавируса. Затова варненският ром докара бала при него!

Рап певецът Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, спретна градинско парти вместо абитуриентски бал по повод завършването на средното си образование.

100 Кила

Рапърът 100 Кила си спретна интересен абитуриентски бал

Музикалната звезда съчета празника с рождения си ден, който бе малко по-рано през май. В Инстаграм той благодари за пожеланията и сподели снимки от домашното си парти, състояло се във Велико Търново.

На кадъра той позира облечен елегантно в син панталон и черна тениска, визията му е допълнена от черни очила, а в устата си държи пура. Декорът е от жълти балони, като числото 100 е изписано с големи цифри и прикрепено към една от оградите. До момента Явор учи в 4-та сменно-вечерна гимназия „Отец Паисий“ в София. Звездата признава, че няколко пъти е повтарял 10-ти клас и накрая се отказал да ходи. По-късно започнал да работи, за да помага на майка си и малкия си брат.

Той дори го издържал докато е студент, но самият той не можел да продължи. След като станал известен, решил, че е крайно време да се върне на училищната скамейка, пише Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар