Боби Ваклинов не докосва жена си заради коронавируса!

Боби Ваклинов не докосва жена си заради коронавируса!
Гласувайте за статията

Боби Ваклинов е на сухо от над 2 месеца. Той не се приближава до семейството си, защото се страхува за живота им!

Бившият репортер на „Господари на ефира“ Боби Ваклинов шокира с извънредно признание за отношенията си с майката на детето му и тяхното общо решение за благото на семейството.

Боби Ваклинов

Боби Ваклинов на сухо от 2 месеца

Докато при едни коронавирусът удря здраво финансовото им състояние и ги оставя без работа, то други са напът да разбият семейството си, какъвто пример дава Боби Ваклинов.

Заради извънредното положение в страданата той и приятелката му не са правили любов от близо два месеца. Той спазва дистанция от жена си и сина си, тъй като се страхува да н е вирусоносител.

„Наскоро продуцентът на предаването „Алтернатива” по ТВ1 ми предложи да стана част от екипа. Веднага се съгласих. Два пъти седмично водещ ще бъде Генка Шикерова, а веднъж аз. Служебните ми ангажименти са такива, че трябва да влизам в контакт с най-различни персонажи, затова с приятелката ми решихме да спим отделно и да не се приближавам до нея и детето ни. Сега те двамата спят в една стая, а аз – в друга. Като излизаме на разходка навън, пак съм на разстояние от тях”, споделя популярният журналист.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар