Какво се случи с певицата Цветелина? Истината – тук!

Какво се случи с певицата Цветелина? Истината – тук!
5 (100%) 1 vote

Психолог и арт терапевт стана певицата Цветелина, която в зората на демокрацията се прочу в лекия жанр с хитовете „100 мерцедеса“, „Цвете да съм“, „Здраве да е“!

Преди години тя завърши „Поп и джаз изпълнителско изкуство“ в Пловдивския университет, но желанието й непрекъснато да се самоусъвършенства я накара да запише още две специалности, които изучи паралелно с практикуването на музикалната си кариера. „Магистър съм по Консултативна психология, която завърших в ПУ ‘Паисий Хилендарски“, а музиката и психологията обединих чрез арт терапия, която специализирах в НБУ“, похвали се пред Телеграф Цветелина.

Цветелина беше считана за голяма надежда в чалгата

Освен с хитове, тя радва почитателите си и със стихове, като част от тях публикува в три книги. „Изследвам от много години светлите мисли и чувства. Откъде идват? Как да се постигнат и задържат в живота ни? Как е възможно да пребиваваш повече време в пространството на любовта и радостта. За това ми помагат стиховете, които пиша. Не смятах да издавам книги. Но точно този дух, който ме караше да пиша, ми нашепна, че е време да споделя това, което идва при мен, с други хора, които искат да потърсят отговорите на своето сърце, защото ние всички копнеем за едни и същи неща.“, обяснява певицата.

Тя споделила стиховете със сестра си Валя, която преди години също пееше, а днес е художник в Америка. Именно тя е направила дизайна на книгата – рисувала, вдъхновена от стиховете, а после от картините й Цвети раждала нови рими. „Така завихрихме невероятен творчески поток, който неъсмнено ще се усети от читателите, защото всяка страничка е помислена и „заразена“ с любов. Историята обаче не спира до тук. На 8 март сестра ми ми изпрати по скайп среднощното си творение. Една картина на балерина, която ме впечатли изключително. На шега кръстих картината „Тя“ и в момента, в който затворих телефона, започнаха да се изливат стихове за света на жените. Двете със сестра ми се почувствахме във вихъра на едно творческо вълшебство“, добавя певицата, пише Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар