Криза ли? Не и за Мис България!

Криза ли? Не и за Мис България!
Гласувайте за статията

Нов апартамент в покрайнините на София огледа Мис България 2019 Радинела Чушева. Папараците на „България Днес” я засякоха да паркира мощния си джип пред нова сграда в столицата, след което се отправи с бодра крачка към вътрешността и. В синхрон с топлото време Радинела залага на лятна рокля, кожено яке и еспадрили.

Слизайки от колата си, видимо сънена Чушева нарами раницата си и се запъти към блока. Докато влиза в сградата около нея се мотаят работниците, които извършват довършителни задачи по фасадата. Колата на моделката паркирана буквално на строителната площадка, прави впечатление на един и той я оглежда отблизо. Останалите разпалено коментират самата красавица. „Не си купувам нов апартамент, имам отдавна мой дом, в който живея“, лаконично отговори Чушева на въпрос дали оглежда ново жилище.

Радинела Чушева

Радинела Чушева с мощен джип

Тя допълни, че за нея обстановката не се е променила много от налагане на карантината и животът й протича по същия начин, както преди налагане на извънредното положение. „Чакам да отворят окончателно всички граници, за да мога да пътувам. Въпреки това екскурзията ми до Мексико няма да се състои тази година, но сигурно ще отида някъде из Европа”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар