Емилия с емоционално решение, което удиви всички! (ВИДЕО)

Емилия с емоционално решение, което удиви всички! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Фолкпевицата Емилия за пореден път изненада своите почитатели с нестандартно решение за кариерата си. В същото време тя сподели и доста емоционална история, което обяснява това нейно решение в професионален план.

Пайнерката реши да възроди един позабравен ретро чалга хит, а чрез нейното изпълнение със сигурност ще му даде нов живот. По-интересното, обаче, е личната история на Емилия към това парче.

Емилия

Емилия възроди стар ретро хит

Става въпрос за баладата „За тебе, братко“, която преди доста години изпълни певецът Галин, Но не този Галин, който завладя тийнейджърките, а в зората на фолка със същото име се подвизаваше друг певец.

Емилия реши да запише тази песен и да й даде нов живот, а тази изненада бе посрещната в широко отворени сърца от нейните многобройни почитатели.

„Когато я изпях за първи път бях само на 17 години. Преди да стана част от семейството на Пайнер, трябваше да ме прослушат в звукозаписно студио.Тогава изпях 3 песни, едната от които беше “За тебе, братко”. Вече 20 години е част от репертоара ми,а днес я представям на всички,които не са я чували в мое изпълнение. Има песни,които са комерсиални, има такива, които просто ми харесват. Има и песни, които ги чувствам и изживявам-тази е от тях. Чувствам я част от мен“, споделя чаровната звезда за решението си да запише този ретро хит.

Емилия не за първи път показва уважение към творчеството на колегите си и не се притеснява да сподели, че сред тях има любими парчета. Неотдавна тя записа вечният дует „Отиваш си“ на Деси и Тони Стораро, а преди няколко години запя и „Втори дубъл“ на Вероника.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар