Една българска актриса в очакване на своето дете

Една българска актриса в очакване на своето дете
Гласувайте за статията

Една от любимите съвременни актриси в България Весела Бабинова съобщи официално най-красивата новина в личния си фейсбук профил. „Знаех си, че за лятото ще съм във форма!“ – написа лаконично тя към прекрасната снимка, издаваща бременността й. Както е видно тя наистина е в супер форма.

Във фейсбук поста си Весела отбеляза и своя любим и баща на бебето – актьорът Владимир Зомбори.

Началото на връзката им е предшествано от дългогодишно близко приятелство и партньорство, тъй като и двамата са в отбора на един и същ театър – Малък градски театър „Зад канала“. Театралната им страст се превръща и в близост в живота. И така макар да не обичат да говорят публично за себе си, двамата са заедно, разбират се и си подхождам много.

Весела Бабинова

Тази щастлива новина на Весела Бабинова и Владимир Зомбори е изненада и радост и за множеството им фенове! Пожелаваме им здраве и любов, а най-красивите моменти тепърва им предстоят, заедно с малкия наследник! Дано започва една страхотно лято за тях, с много любов и наслада на всеки един момент до появата на първия им наследник. А те са една от най-чудесните двойки, лъчезарни, млади и позитивни. С много творчески дух и отворени към околните. Дано най-хубавото им предстои желаем и ние.

 

Източник Из сп. Ева

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар