Как се поддържа Джей Ло

Как се поддържа Джей Ло
Гласувайте за статията

Лопес със сигурност знае как да се грижи за фигурата си. Звездата тази година ще навърши 51, но изглежда невероятно, а стегнатото ѝ тяло кара всички да ѝ завиждаме. На няколко пъти изпълнителката е признавала, че се храни здравословно и тренира всеки ден, дори по време на социалната изолация.

Досега  не знаехме какво точно се намира в хладилника на Лопес. Но , благодарение на личния ѝ готвач Келвин Фернандес можем да надникнем зад завесите.
„Те винаги имат в кухнята си на разположение газирана вода, плодове и зеленчуци“, казва Фернандес. Той допълва, че Лопес не е голям почитател на плодовете, но пък децата ѝ обожават пресни ягоди и боровинки. Семейството не остава и без спанак, краставици и целина, с които си правят зелени смутита, с които започва денят на Лопес и Родригес. Но двойката се занимава с тренировки и спорт, затова Както Джей Ло така и Родригес разчитат и на силна храна, без консерванти и/или полуфабрикатите. Сготвено прясно и енергийно.
Най-важното ястие за двойката обаче е закуската. „Яйцата са задължителни. Беконът е задължителен. Сутрин обичат да похапват пиле с наденица, бекон и пресни яйчени белтъци. Разбиваме яйца през цялата седмица“. Фернандес признава, че клиентите му си имат отбрани хора, които им пазаруват по всяко време.

Цитирано по :dnes.bg, Tialoto.bg 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар