Най-богатите мъже карат обикновени коли

Най-богатите мъже карат обикновени коли
Гласувайте за статията

Знаем как за много хора лъскавите коли, високите скорости и лудостта на пътя е много привлекателна, дори става опасна. Нека видим, обаче няколко неприлично богати хора, които могат да имат всичко, но са избрали да карат коли среден клас.

Странно или по-скоро практично е това? Всеки сам решава. Предполагаме, че имат спокойствието да нямат комплекса – Какво ще кажат хората, именно затова търсят единствено лично, практично удобство. Или просто са милиардери, които не знаят как да станат интересни и са особняци.

Джеф Безос -Най-богатият човек в света – изпълнителният директор на компанията Amazon. Джеф Безос, кара Honda Accord 2013, чиято цена е $22 000.

Джеф Безос

Бил Гейтс – Основателят на компанията „Microsoft“ кара Ford Focus 2008. Тази кола струва $15 000.

Марк Зукърбърг – Създателят на Facebook е избрал да кара Acura TSX, която струва $30 000. Лари Пейдж – Съоснователят на Google е избрал да кара Toyota Prius, която е купил за $23 770.

По подобен начин действат и още няколко от супер богатите хора на Планетата – Джак Ма, Алис Уолтън, Майкъл Блумбърг. И макар за мнозина да е непонятно как може да имаш милиарди и да караш кола, която много средно заможни хора могат да си позволят, ние смятаме, че именно така се става милиардер. С разумни и ограничени харчове.

Източник : Вести

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар