Нещо отвратително става със Зара от „Биг Брадър“!

Нещо отвратително става със Зара от „Биг Брадър“!
Гласувайте за статията

Зара от „Биг Брадър“ вече не е онова секси парче, което познаваме и по което много мъже въздишат!

Красивата бивша брадърка от Варна Зара се е превърнала в грубоват, изпит и мускулест джендър. Феновете на брюнетката се чудят мъж или жена е на фотосите. Зара Димитрова е станала адски грубовата и изглежда сякаш е мъж в женско тяло, забеляза HotArena.

Зара от „Биг Брадър“ някога беше секссимвол, а днес плаши хората

От няколко години бившата на Ицо Стоте манекенки тренира усилено във фитнеса, като вече има мускули като на мъж. Според повечето приятели на варненката, тя е прекалила с ваенето на тяло и е отишла в нелицеприятна крайност. Зара се блъска с всевъзможни химии и ефектът е налице. Брюнетката не крие, че от години внимава не само с какво се храни, но и на какъв тип тренировки залага. По време на периода на карантина, брюнетката дори още повече е засилила натоварването си в домашна обстановка – до такава степен, че дори и най-верните й последователи са изумени от крайния резултат.

„Как да бъдете винаги във форма? Просто не спирайте да тренирате“, е написала бившата брадърка под една от снимките си, а почитателите й са изплашени от изпитото й като на концлагерист лице.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар