Гена Трайкова съсипана от бременността на Николета Маданска!

Гена Трайкова съсипана от бременността на Николета Маданска!
Гласувайте за статията

Новината, че водещата на спортните новини по Би Ти Ви Николета Маданска е бременна от шефа си Венелин Петков, е съсипала бившата му изгора Гена Трайкова, разкриха техни колеги. „Уикенд” пръв разкри причината за внезапното изчезване от малкия екран на Николета в по-предния си брой. Преди дни Маданска официално е признала пред колегите си, че е бременна.

От близо два месеца Николета не се е появявала в ефир и това породи доста въпросителни сред зрителите. Доскоро Маданска бе една от звездите на спортната емисия и внезапното й изчезване със сигурност стана съмнително. Усмихнатата блондинка все още е част от екипа на Би Ти Ви и редовно споделя различни репортажи на свои колеги на стената си във Фейсбук, но от няколко седмици не е на екран. Една от причините била отшумяващата пандемия от коронавирус, която силно притеснила бъдещата майка. Николета и Венелин пазели в тайна от колегите си, че ще стават родители и заради бившата му изгора Гена. Бъдещите родители не искали да ги одумват и се опитвали да запазят в тайна бременността й колкото се може по-дълго време. Така или иначе, вече слуховете са официално потвърдени. Откакто радостната вест обхожда Би Ти Ви, Трайкова е в минорно настроение и все по-рядко се усмихва.

Гена Трайкова сломена, че Венелин Петков си уреди живота с Николета Маданска

Венелин и Гена бяха една от най-известните любовни двойки в кулоарите на Би Ти Ви в продължение на 7 години. Любовта им пламна, докато двамата бяха екранна двойка и всяка вечер четяха новините. Разлъката се случи, когато ги повишиха в шефове, но в името на съвместната им работа запазиха цивилизовани отношения и към днешна дата са добри приятели. След раздялата им Петков любеше бившата миска и водеща на предаването „Cool…T” Полина Гергушева. Гена пък имаше връзка с доста по-младия си колега Иван Георгиев. Два месеца преди да получи дългоочакваното повишение като шеф на новините, бившата новинарка започна връзка с амбициозния репортер. Именно аферата му с нея го изстреля на върха. Георгиев бе повишен във водещ на новините благодарение на изгората си. Гена обаче се оказала доста властна и ревнива и Иван я зарязал. От няколко месеца синеоката блондинка носи на безименния пръст на лявата ръка красив пръстен, наподобяващ годежен.

Колеги на Трайкова обаче разкриха, че тя не е сгодена, а нарочно носела бижуто с камък, за да дразни бившата си изгора Венелин. Гена тайно се надявала, че с голямата й любов Венелин имали шанс отново да се съберат някой ден. Уви, новината, че ще става татко, я съкрушила. Връзката на 35-годишната Николета и 48-годишният Венелин започна на коледното парти в телевизията през 2015 г. в Банско. Тогава те си разменяли шеги и закачки, а на следващия ден свидетели ги видели да карат ски заедно. Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обръзване, като поканила Венелин на уж приятелска среща в дома й под претекст, че иска да му демонстрира готварските си умения. Блондинката се слави като майстор на сладкишите и тортите, но освен с кулинарни изкушения, успяла да впечатли Петков и с визията си. Той бързо хлътнал по красавицата. През последните години журналистите няколко пъти бяха пред раздяла, но изглежда са успели да изгладят различията си.

Техни близки казват, че и двамата са много трудни характери, обичащи да налагат мнението си, но в името на любовта и хармонията съумели да направят много компромиси. Доскоро Венелин бил фокусиран върху кариерата си, но с напредването на възрастта все по-често се замислял за наследници. Така и двамата с Николета стигнали до извода, че са готови да бъдат родители.

Техни колеги от Би Ти Ви споделят, че били толкова потайни относно личния си живот, че дори след 4 години съжителство все още се държали дистанцирано пред останалите в нюз рума. Дори в личните си профили в социалните мрежи те не споделяли свои общи снимки, все едно отношенията им са само колегиални. Като шеф в телевизията Венелин намирал за много непрофесионално да афишира, че живее със своя подчинена.

Сега обаче, когато на хоризонта се задава бебе, това няма как да остане незабелязано. Възможно е новинарят и колежката му да узаконят отношенията си с брак, допускат в бранша.

Източник: Уикенд

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гена Трайкова съсипана от бременността на Николета Маданска!”

  1. Ко Ньее

    май 31. 2020

    Гена да се радва, че друга ще понася гадния характер на тоя льольо, ще му готви манджи, докато й слага рога. Гена е твърде хубава, за да стои, вперила поглед в некакъв мазник, след като има готини мъже около нея и въобще.

Добавете коментар