Кристиан Костов е сломен, защото го мислят за джендър!

Кристиан Костов е сломен, защото го мислят за джендър!
Гласувайте за статията

Кристиан Костов е в тежко психологическо състояние и причината за това са множеството обиди и подмятания за сексуалната му ориентация!

Външният вид и поведение на талантливия певец Кристиан Костов не остават без критика. В социалните мрежи го обявиха за джендър, а като че ли той по никакъв начин не се стреми да опровергае тези твърдения, дори напротив – с всеки изминал ден ги затвърждава все повече и повече.

Кристиан Костов в депресия

Българите като цяло не сме толерантни към различните и използваме доста лош език по тези хора, но на Кристиан му се наложи да изпита на гърба си обиди от цял свят. И това безспорно се отрази на психическото му състояние.

„Изпаднах в дупка, чувствах се … сякаш нищо нямаше значение. Чувствах, че трябва да се откажа от това да правя музика дори в един момент. Това беше най-лошият период за мен, през 2018 г., мисля“ – разказа изпълнителят на Beautiful Mess.

Припомняме, че певецът извоюва рекордното второ място за България на Евровизия. Оказва се, че именно приемането на второто място като постижение и добра новина му е отнело много време.

От това състояние на духа успял да го измъкне краткосвирещият му албум Shower Thoughts. „Спомних си, че се забавлявам докато правя музика и това ме прави най-щастлив“, откровен е талантливият музикант.

Въпреки всички Крис се прибира доста често в България, но предпочита да го пази в тайна. Нито поства снимки в социалните мрежи, нито пък се натиска за интервюта по телевизията. Предпочита да бъде в сянка, вместо да попадне пак в устата на недобронамерени хора, които не одобряват живота му и неговата истинска същност. А каква е тя – дано самият Кристиан разбере по-бързо.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар