Нина Добрев си намери ново гадже!(Чуват ли се сватбени камбани)

Нина Добрев си намери ново гадже!(Чуват ли се сватбени камбани)
Гласувайте за статията

Нина Добрев си намери ново гадже!

Чаровницата Нина Добрев е хлътнала сериозно по новото си гадже!

Нина Добрев

Нина Добрев яко хлътна по новия си, сн. Фейсбук

Нина Добрев и Шон Уайт потвърдиха за връзката си. Двамата попаднаха в полезрението на феновете още от началото на изолацията, но досега всичко беше само слух.

В четвъртък обаче актрисата и сноубордистът публикуваха общи снимки в Instagram, с което се спират и спекулациите около отношенията им.

Двойката явно е решила да се позабавлява по време на изолацията. Все още не е ясно в чий дом са се затворили Уайт и Добрев, но по всичко личи, че са заедно.

А докато чакат коронавируса да отмине и отново да живеят нормално, двамата се наслаждават един на друг и дори сменят амплоато си.

От общите им снимки става ясно, че звездата от „Дневниците на вампира“ е подстригала гаджето си и то доста добре. „Прибавям към резюмето си: фризьор“, пише Добрев. А Шон добавя, че неговият личен фризьор е отказал да го подстриже и затова приятелката му е трябвало да се намеси.

Според източници, споделянето на общи снимки е голяма стъпка за Нина и това означава, че тя доста е хлътнала по мъжа до себе си.

„Тя не обича да разкрива личния си живот, но това показва, че се чувства доста щастлива и нещата може да станат сериозни“. Двамата се запознават по време на новогодишно парти, но първоначално са искали нещата да бъдат съвсем прости.

Постепенно обаче всичко започва да става доста сериозно и двамата прекарват все повече време заедно.

„След като бяха заедно две седмици по време на карантината, Нина и Шон казаха на приятелите си, че са двойка“. Освен че си правят прически, актрисата и сноубордистът използват изолацията за кратки разходки далеч от общността.

Преди да започне връзка с Уайт, Добрев беше свързвана с Грант Мелън, но двамата се разделиха през ноември.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар