Антония Петрова шашна с решението си: Връща се на работа!

Антония Петрова шашна с решението си: Връща се на работа!
Гласувайте за статията

Антония Петрова се връща на работа!

Мис България 2009 Антония Петрова се връща на работа след майчинството с Благовест. 36-годишната миска вече изготви портфолиото си. И обяви, че хората могат да се свързват с нея, тъй като подновява дейността си на юрист, която беше прекъснала след раждането на сина й Благовест Батинков.

Преди години Антония завърши право в УНСС и дори беше на стаж в известна кантора. „Винаги съм се вълнувала от защитата на онеправданите и беззащитните. Смята, че мога да бъда добър юрист.“, сподели след завършването си Батикнова.

Антония Петрова

Антония Петрова се връща на работа

Но се отказа от мечтите за кариера, тъй като първият й съпруг Александър Бередин не искаше тя да работи, пише вестник България днес.

Потребители в мрежата са убедени, че връщането на работа ще повлияе добре на половинката на Ивайло Батинков, която по цели дне неистово поства снимки във Фейсбук. Днес тя дори обяви детето си за гениално, което шашна много майки в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Антония Петрова шашна с решението си: Връща се на работа!”

  1. xanadu

    юни 02. 2020

    „“Смята, че мога да бъда добър юрист.“, сподели след завършването си Батикнова…“ – 2 грешки в това изречение.

    „“Πoтpeбитeли в мpeжaтa ca yбeдeни, чe вpъщaнeтo нa paбoтa щe пoвлияe дoбpe нa пoлoвинĸaтa нa Ивaйлo Бaтинĸoв, ĸoятo пo цeли днe нeиcтoвo пocтвa cнимĸи във Фeйcбyĸ.““ -оп, още една грешка.

    Редактират ли се изобщо постовете, преди да се публикуват?

Добавете коментар