Борис Дали замесен в скандал с болница!(Певецът отрича)

Борис Дали замесен в скандал с болница!(Певецът отрича)
Гласувайте за статията

Името на Борис Дали е замесено в нов скандал!

Певецът Борис Дали е замесен в скандал с болница.

Името на Борис Дали беше замесено в скандал, свързан с бившата общинска болница в Бобов дол преди дни. Пред вестник „Телеграф“ изпълнителят отрече да има конфликт на интереси.

Борис Дали

Борис Дали отрича за скандала

Обяснявайки, че е притежател на лечебното заведение, части от които отдава под наем. Въпреки твърденията на управителя на хосписа д-р Екатерина Митова, че и тя е съсобственик.

До скандала се стигнало след заседание на ОбС – Бобов дол. Управителката на общинското социално заведение, което се помещава на един от етажите – д-р Екатерина Митова, казала, че е участвала заедно с певеца в купуването на терена.

„Притежавам 3 етажа от болницата, т.е. цялата с изключение на няколко кабинета. Д-р Екатерина Митова е само управител на общинското дружество. Етажът е под наем.

Няма конфликт на интереси, дори договорът не е променян от години наред с идеята да облекчим хората“, поясни ситуацията известният певец.

На самата среща в съвета е присъствал и Дали, който е представил договор за наем между него като собственик на сградата на бившата болница и хосписа като наемател.

В този договор съществува клауза за 5% лихва на ден за просрочие на плащанията за наем, които хосписът трябва да даде на певеца. Настанените пациенти там са около 20 души.

В момента тече и конкурс за управител, тъй като тригодишният договор на д-р Митова изтекъл на 16 май.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар